Beste ouders
Beste spelers
Eerst en vooral hopen we dat alles goed gaat met u en met uw familie. 
Zoals jullie weten is de competitie niet alleen stil gelegd maar ook voor de rest van het seizoen opgeschort. Niemand vindt dit uiteraard fijn maar deze drastische maatregelen werden genomen in het algemeen belang van de volksgezondheid. Laat ons dat niet vergeten!

Ondanks de vele vragen, kunnen wij als club nu nog geen uitspraken doen over eventuele trainingen, tornooien, … om het seizoen toch nog in schoonheid af te sluiten. Dit om de eenvoudige reden dat er op dit moment nog onvoldoende informatie hieromtrent beschikbaar is. Wij blijven uiteraard alles op de voet volgen, wachten verdere richtlijnen en adviezen af en we houden jullie op de hoogte. Dus voorlopig blijft alles afgelast tot er verdere informatie volgt. 

Ondertussen zijn we achter de schermen al een tijdje hard aan het werk aan de voorbereiding van volgend seizoen. Graag hadden we van elke speler (via mail) gehoord of je volgend jaar bij ons blijft basketten.
– optie 1: ja, ik blijf zeker basketten bij BBC Wildcats Gavere 
– optie 2: neen, ik stop met basketten
– optie 3: ik twijfel of ik nog zal basketten bij BBC Wildcats Gavere volgend seizoen (en ik wil daar eventueel wel een gesprek over met een verantwoordelijke).
Mogen we vriendelijk vragen om dit asap te laten weten? Dit kan via reply op deze mail. Hartelijk dank voor uw antwoord en medewerking. 
Op basis van jullie antwoorden kunnen we dan de definitieve samenstelling van de ploegen maken. Volgende stap is dan de coaches toewijzen en de trainingsuren bepalen. 
Op naar fijne sportieve basketbalmomenten…  (maar nog even geduld 🙂

Met sportieve groeten
Het bestuur van BBC Wildcats Gavere