Onze sponsors

Zonder sponsors zou onze clubwerking in het gedrang komen. Zij zijn dan ook een zeer belangrijke schakel in onze organisatie.

U kan onze club op verschillende mogelijke manieren sponsoren. De meest gebruikelijke manieren staan beschreven in ons sponsordossier.
Heeft u toch een voorstel of een idee voor een alternatieve manier van sponsoren, neem dan gerust contact met ons op om dit te bespreken.

Wat krijgt u in de plaats?

Onze spelers komen uit de wijde omgeving van Gavere, Merelbeke, Gent, Laarne, Deinze, Kruisem, De Pinte, Oudenaarde, Aalst, Zwalm, Ronse, …
U verhoogt dus uw bereik automatisch tot die regio’s.

Dankzij de verplaatsingen van onze teams in Oost- en West- Vlaanderen, Antwerpen en Limburg is uw naam en logo op het shirt en/of sporttas ook zichtbaar voor geïnteresseerden buiten uw gebruikelijke regio.

Uw naam wordt ook benadrukt in onze publicaties, social media en activiteiten.

Hoe werkt dit?

Wij gaan voor duidelijkheid, zo werken wij voor sponsoring met een duidelijk contract waarin onze wederzijdse afspraken zijn beschreven.

Omwille van de publiciteit die u krijgt dankzij uw sponsoring zorgt dit er ook voor dat een sponsoring 100% fiscaal aftrekbaar is!

Onze sponsors