Lidgeld seizoen 2020-2021

Overzicht van het lidgeld voor seizoen 2020-2021:

We doen als club onze uiterste best om het lidgeld zo laag mogelijk te houden omdat we het heel belangrijk vinden dat iedereen kan sporten en dat het financiële geen belemmering mag zijn. Het lidgeld voor volgend seizoen bedraagt 280 euro. Dit is noodzakelijk om de club financieel gezond te houden. We hebben door corona helaas noodzakelijke inkomsten gemist. Ons jaarlijks eetfestijn is niet kunnen doorgaan, geen 3 on 3- en veteranentornooi… Door de coronacrisis hebben ook al sponsors afgehaakt.

We zijn er ons van bewust dat dit niet voor iedereen evident is om dit bedrag in 1 keer te storten. Daarom zijn er betalingsmodaliteiten beschikbaar. Wil je graag een gespreide betaling aanvragen, neem dan contact op met de penningmeester door een mailtje te sturen naar alex.debouverie@outlook.be.

We willen jullie ook graag geruststellen. Indien (let’s hope not!) er tijdens het komende basketseizoen een nieuwe coronagolf zich zou voordoen en een nieuwe lockdown noodzakelijk zou zijn (overmacht waarbij trainingen en wedstrijden uitzonderlijk meer dan 1 maand niet kunnen doorgaan), dan zal dit verrekend worden en dit bedrag zal dan afgetrokken worden van het inschrijvingsgeld het daaropvolgende seizoen.

Lidgeld spelers (vanaf U10) voor seizoen 2020-2021: 280 euro
– Voor 2de kind of volgende speler per gezin telkens – 20 euro.
Lidgeld U8: 150 euro

Mogen we vriendelijk vragen om het lidgeld voor volgend seizoen te storten voor 1 juli 2020 op rekeningnummer van BBC Wildcats Gavere BE 46 0682 11150 536 met vermelding naam speler en ploeg. Alvast bedankt om dit zo snel mogelijk in orde te brengen!

Nog even een reminder om je club te steunen. Shop jij ook online? Doe een extra klik via Trooper en je steunt BBC Wildcats Gavere volledig gratis. (Ga naar TROOPER voor alle informatie). Jouw financiële steun -op deze eenvoudige manier- kunnen we goed gebruiken.

Tegemoetkomingen:
De meeste mutualiteiten geven een tegemoetkoming bij de inschrijving in een sportclub. Aarzel niet het aanvraag-formulier van uw mutualiteit ingevuld mee te brengen naar een van onze activiteiten. Wij voorzien het document van de juiste stempel en gegevens, zodat u van deze tegemoetkoming kan genieten.

Hieronder enkele links van diverse mutualiteiten:

Bond Moyson: https://www.bondmoyson.be/ovl/voordelen-advies/terugbetalingen-ledenvoordelen/terugbetalingen-voordelen/vrije-tijd/sport/Pages/Sportvoordeel.aspx
CM: https://www.cm.be/diensten-en-voordelen/vakantie-en-vrije-tijd/sport/sportvereniging
LM: http://www.lm.be/Oost-Vlaanderen/Rubrieken/Voordelen-en-diensten/Sport-en-beweging/Sportprikkel/Pages/sportprikkel.aspx
OZ: https://www.oz.be/vitaliteit/voordelen/fitness-sportclub
VNZ: https://www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com