Lidgeld seizoen 2019-2020

Overzicht van het lidgeld voor seizoen 2019-2020:

We doen als club onze uiterste best om het lidgeld zo laag mogelijk te houden (we zijn duidelijk een stuk goedkoper dan andere basketclubs in de buurt) omdat we het heel belangrijk vinden dat iedereen kan sporten en dat het financiële geen belemmering mag zijn. We kunnen dit ook volgend seizoen nog zo behouden door het organiseren van verschillende activiteiten zoals een spaghettifestijn aan het begin van het seizoen en het breydelhamfestijn om het seizoen af te sluiten, waarbij we hopen op jullie enthousiasme te mogen rekenen. Er zijn ook betalingsmodaliteiten beschikbaar. Wil je graag een gespreide betaling aanvragen, neem dan contact op met de penningmeester door een mailtje te sturen naar alex.debouverie@outlook.be.

Lidgeld spelers voor seizoen 2019-2020: 250 euro
                        – Opm: Voor de U8 (zonder wedstrijden) bedraagt het lidgeld 170 euro.  
                        – Voor 2de kind of volgende speler per gezin telkens – 20 euro.

Mogen we vriendelijk vragen om het lidgeld voor volgend seizoen te storten voor 1 juli 2019 op rekeningnummer van BBC Wildcats Gavere BE 46 0682 11150 536 met vermelding naam speler en ploeg. Alvast bedankt om dit zo snel mogelijk in orde te brengen!

Tegemoetkomingen:
De meeste mutualiteiten geven een tegemoetkoming bij de inschrijving in een sportclub. Aarzel niet het aanvraag-formulier van uw mutualiteit ingevuld mee te brengen naar een van onze activiteiten. Wij voorzien het document van de juiste stempel en gegevens, zodat u van deze tegemoetkoming kan genieten. 

Hieronder enkele links van diverse mutualiteiten:

Bond Moyson: https://www.bondmoyson.be/ovl/voordelen-advies/terugbetalingen-ledenvoordelen/terugbetalingen-voordelen/vrije-tijd/sport/Pages/Sportvoordeel.aspx
CM: https://www.cm.be/diensten-en-voordelen/vakantie-en-vrije-tijd/sport/sportvereniging
LM: http://www.lm.be/Oost-Vlaanderen/Rubrieken/Voordelen-en-diensten/Sport-en-beweging/Sportprikkel/Pages/sportprikkel.aspx
OZ: https://www.oz.be/vitaliteit/voordelen/fitness-sportclub
VNZ: https://www.vnz.be/voordelen-terugbetalingen/sport-fitnessclub/

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com