Beste wensen voor …

Beste spelers
Beste ouders
Vanuit het bestuur willen we jullie onze allerbeste wensen overbrengen voor het nieuwe jaar. Maak er een topjaar van op persoonlijk en op sportief vlak.

Graag vragen we jullie om deze 2 data alvast te noteren in jullie agenda:

zaterdag 8/2 van 10u tot 12u is de straatverkoop van de truffels.
Alle jeugdspelers worden hierbij op post verwacht om er een leuke ploegactiviteit van te maken! Graag seniorspelers om de jeugd te begeleiden en rond te voeren. Alvast heel erg bedankt voor jullie inzet!
Alle spelers krijgen net als elk jaar ook 5 truffeldoosjes mee naar huis om zelf te verkopen aan familie, buren en vrienden. 1 doosje kost 5 euro. Deze 25 euro kan je dan afrekenen aan je coach. Concreet zal de coach hiervoor nog met jullie afspreken.

zaterdagavond 28/3 is het Breydelham-eetfestijn gepland als afsluiter van het seizoen. We hopen hier ook alle spelers te mogen ontvangen. Nodig gerust vrienden, familie, … uit om er een gezellige avond van te maken.

Mogen we vriendelijk vragen om deze data al vrij te houden?
Op naar een fantastisch 2020!
Met sportieve groeten
Het bestuur van BBC Wildcats Gavere

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com