Uitslagen voorbije weekend

Uitslagen voorbije weekend

Er zijn zo van die speeldagen waarop alles een lijkt tegen te zitten en het voorbije weekend was er zo duidelijk ééntje:
Onze dames A misten hun start compleet tegen BR Kluisbergen (vermoedelijk speelde de stress en volle zaal zijn rol) en stonden na 12 minuten al 23-7 in het krijt. Onze dames vochten terug waardoor de achterstand weggewerkt werd tegen de rust. In de tweede helft maakte Kluisbergen opnieuw een 11 puntenkloof en opnieuw konden onze dames ze dichten. De laatste minuten vielen de shots bij Blue Rocks allemaal binnen en bij ons niets meer waardoor zij de overwinning verdiend thuis hielden.
Onze heren A wisten ook dat het zwaar ging worden tegen ‘giant killer’ GO Eagles en ik dit werd waarheid: onze heren hadden een beetje een off-day waardoor het moeilijk optornen was tegen een GO-machine die wel op toeren was.
Beide ploegen logischerwijs een beetje aangeslagen na de matchen. Nu een weekje tijd om de koppen samen te steken en te proberen de laatste matchen er nog het maximale uit te halen!