Programma komend weekend

Programma komend weekend

Dit weekend nog weinig te winnen of verliezen voor de seniorploegen. Onze herenploegen hebben te kampen met tal van blessures en zullen nog moeten strijden om hun subtop-plaatsen veilig te stellen. De dames A haalden recent een 5 op 5 en bekampen Bazel in een rechtstreeks duel om de 7e plaats. De dames B kunnen zich verzekeren van de 2e plaats als ze de overwinning thuis houden tegen Grembergen.
De meeste aandacht dit weekend gaat echter naar de wedstrijd van onze U14 meisjes in de halve finale van de Beker van Oost-Vlaanderen. De meisjes bekampen daarin Blue Rocks Ronse-Kluisbergen. Gezien onze meisjes in de gemengde competitie uitkomen en Blue Rocks in de provinciale meisjesreeks is het zeer moeilijk om op voorhand een favoriet aan te duiden. Onze meisjes zijn er alleszins klaar voor en dromen van de finale in Laarne!