Een overvolle zaterdag krijgen we dit weekend te verwerken. Vooral de dames B lopen dit weekend ‘in the picture’ met hun ‘do or die’ wedstrijd tegen Feniks Gent. In de heenronde verloren onze dames van Feniks met 12 punten verschil. Het verschil was toen niet helemaal representatief: tot enkele minuten einde speelden onze dames nog mee voor de overwinning. Gezien de B’s 1 wedstrijd meer verloren hebben dan Feniks is winnen alleen zaterdag niet genoeg: Als ze alleen aan de leiding willen komen zullen ze moeten winnen met meer dan 12 punten verschil. Een zware, maar zeker geen onmogelijk opdracht.
De dames A nemen het tegen Gembas Knesselare op in een rechtstreeks duel voor de achtste plaats. Bij winst zou dat de vijfde overwinning op rij betekenen en zou zelfs de zevende plaats nog mogelijk zijn
Voor de herenploegen liggen geen prijzen meet voor het grijpen. Een mooie ereplaats in de eindrangschikking behoort wel nog tot de mogelijkheden. Beide ploegen krijgen met Hotshots en Eksaarde wel 2 subtoppers voorgeschoteld waardoor voor overwinningen hard zal moeten geknokt worden.